HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  
Share | 
 

 Anyone else having this problem?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dshpipes

avatar

Age : 33
Location : Durham, NC
Registration date : 2011-03-06

PostSubject: Anyone else having this problem?   Fri Apr 13, 2012 4:23 pm

Randomly and for a few weeks now, when I click on a forum with new posts in it and then click back to the BoB home page all of the other forums that had new posts become marked as read. Anyone else having this problem?
Back to top Go down
View user profile http://www.dshpipes.com
Kyle Weiss

avatar

Location : Reno, NV
Registration date : 2011-09-18

PostSubject: Re: Anyone else having this problem?   Fri Apr 13, 2012 4:41 pm

I had an odd problem of the opposite nature, where I'd reply to a thread, click the BoB banner to get to the Main Page, and suddenly the whole forum I just marked read/replied in goes back to an unread status. *shrug*

phpBB is a wacky system, usually a "package" or bits-and-pieces put together from other programmers--from my experience, aside from little things like that, this is one of the smoothest phpBB forums I've used.

Cool
Back to top Go down
View user profile
roogles

avatar

Age : 38
Location : Waverly, Ohio
Registration date : 2011-12-13

PostSubject: Re: Anyone else having this problem?   Fri Apr 13, 2012 5:03 pm

Kyle Weiss wrote:
I had an odd problem of the opposite nature, where I'd reply to a thread, click the BoB banner to get to the Main Page, and suddenly the whole forum I just marked read/replied in goes back to an unread status. *shrug*

I get this all the time. I'm on a Mac using Chrome.... not sure if that matters.
Back to top Go down
View user profile http://blog.roogles.com
dshpipes

avatar

Age : 33
Location : Durham, NC
Registration date : 2011-03-06

PostSubject: Re: Anyone else having this problem?   Fri Apr 13, 2012 5:14 pm

roogles wrote:
Kyle Weiss wrote:
I had an odd problem of the opposite nature, where I'd reply to a thread, click the BoB banner to get to the Main Page, and suddenly the whole forum I just marked read/replied in goes back to an unread status. *shrug*

I get this all the time. I'm on a Mac using Chrome.... not sure if that matters.

Huh. I've not had that issue. How interesting that it happens both ways.

I have to agree, Kyle. This forum rocks. Stuff like this is only an inconvenience, but overall it's the smoothest running forum that I belong to.
Back to top Go down
View user profile http://www.dshpipes.com
SmokeyTweed

avatar

Age : 34
Location : Edmonton, Alberta
Registration date : 2008-10-13

PostSubject: Re: Anyone else having this problem?   Sat Apr 14, 2012 10:45 am

it happens to me whenever i use my girls Mac. minor problem though i hardly notice it,
Back to top Go down
View user profile
 
Anyone else having this problem?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SCM Music Player Problem
» Webmail problem
» Image hosting problem with Servimg
» Strange problem with HTML page...javascripts doesnt seem to load...
» Problem uploading photos to Servimg on mobile device

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Brothers of Briar :: Community :: The Round Table-
Jump to: