HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  
Share | 
 

 HELP!! POSTING TROUBLES.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Buck

avatar

Registration date : 2008-12-17

PostSubject: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 12:06 am

I'm new here but I do have to wonder why I have to log in to reply or post to a topic
or to read a thread complete. Is there some problem with this forum or does one have
to have a certain number of post to become a "full" member?

All this logging in is the pits. HELP!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
puros_bran
Nightrider
avatar

Location : Brandenburg, Ky
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 12:10 am

Next time you log in don't hit enter so fast... Look at the log in area. There is a little box you can click on that says "remember me" or some such. Click it and you should stay logged in.
Back to top Go down
View user profile
Carlos
Admin
avatar

Age : 60
Location : Chestnut, IL
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 7:54 am

I will only add, to never log out. Then only when the software provider does an update will you have to log back in.

_________________


"Never turn your back on a Breen".
Back to top Go down
View user profile
Buck

avatar

Registration date : 2008-12-17

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 12:23 pm

I do have the "remember me" button clicked but still have to log in over and over and
OVER! I also have to log in , even when I'm logged in already, to post or reply.

I've cleared the cookies and such but this board is the only one I have this problem on.
Why? (yes, I know I need cookies but even after a fresh start this problem continues)

Please help as I'd like to stay but this crazy log on issue is a deal breaker. Sorry.
Back to top Go down
View user profile
Carlos
Admin
avatar

Age : 60
Location : Chestnut, IL
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 1:08 pm

Well, the only thing I can think of to do, is to start over, in a manner of speaking.

Delete the link in your bookmarks/favorites. Clear the cookies and cache. Yeah that sucks as you will have to re-logon everywhere you go. Then save a new bookmark at the site after you logon.

You might be able to do it by simply deleting the cookie for this board and deleting the link. Then logon and once in save a new bookmark. But you will have to search for the cookie and that's not a sure thing.

Tell us what browser and operating system you are using and maybe one of the admins will have an idea.

I use both Windows XP at work, occasionally Windows 2000 at home, and I am usually on Linux. Normally in Firefox. Rarely in Internet Explorer. I stay logged on for weeks if the system isn't updated by the software providers.

_________________


"Never turn your back on a Breen".
Back to top Go down
View user profile
Buck

avatar

Registration date : 2008-12-17

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 1:33 pm

I run an imac that runs Tiger OS x 10.4.11 on Safari. I'm at a total loss to explain this
behavior since I have cleared all and started over many times. All that done my
ability to post is so spotty it's crazy.

All the usual fixes just don't seem to work. No
Back to top Go down
View user profile
jhuggett
BoB's Pioneer & Founding Father
avatar

Age : 45
Location : Olympia, WA
Registration date : 2007-12-09

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Thu Dec 18, 2008 2:40 pm

Very strange. After you clear your cookies then come and log in can you view to see if you got a cookie from here?

_________________
Jason

"Freedom, Security, Convenience: Choose Two"
"For me, I will take freedom over security and I will take security over convenience." ~ Dan Geer
Back to top Go down
View user profile http://www.brothersofbriar.com
Buck

avatar

Registration date : 2008-12-17

PostSubject: Re: HELP!! POSTING TROUBLES.   Fri Dec 19, 2008 4:28 pm

Solved the problem!!

It seems that this site's software doesn't like the "Safari" browser but "Firefox" is just
fine with nary a problem. Whew!! I can stay now!
Back to top Go down
View user profile
 
HELP!! POSTING TROUBLES.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "New member's have to wait 7 day's before posting external links?" [HELP]
» Anonymous Posting Forum
» Safari 3.1.1 & 3.1.2 are having troubles with Forumotion...
» More trouble in Egypt
» More trouble in Lebanon

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Brothers of Briar :: Community :: The Round Table-
Jump to: